MapFactor Navigator – besplatna GPS navigacija


Pojavila se još jedna besplatna GPS navigacija za Android s mapama za Hrvatsku: MapFactor Navigator. Na žalost, koristi iste mape kao i Navfree (OpenStreetMap) tako da ako vam nisu odgovarale u Navfree GPS navigaciji, neće ni ovdje. Za razliku od Navfree navigacije, MapFactor provjereno radi bez internet konekcije – offline – internet ne treba ni za traženje adrese.

Nema glasovne upute na hrvatskom, ali ima na srpskom pa ako ne znate engleski vjerujem da će vam i to pomoći. Možete mijenjati vrstu prijevoznog sredstva (automobil, kamoin, autobus, bicikl, pješačenje, hitna pomoć…) te vrstu rute – najkraća, najbrža ili najjeftinija.

Za razliku od Navfree navigacije, u MapFactoru možete dodati međustanice kod planiranja rute – znači možete prvo odabrati waypoint-e preko kojih želite ići prema destinaciji i GPS navigacija će rutu izračunati da ide preko tih odabranih mjesta – recimo, iz Osijeka za Zagreb preko Čakovca.

market://details?id=com.mapfactor.navigator

Android Play: MapFactor Navigator (besplatno, 6MB+karte)


2 comments to MapFactor Navigator – besplatna GPS navigacija

Odgovori

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>